Naturliga rengöringslösningar sparar vår planet

byggstäd stockholmMånga av oss gör vårt bästa för att minska utsläppen genom att använda mindre kraft och nedsättning till mer bränsleeffektiva fordon. Även om dessa är två mycket effektiva sätt för en individ eller familj att hjälpa till att städa upp miljön finns det fortfarande en sak, mycket uppenbart och ofta förbises som du personligen kan göra för att göra skillnad.

Människor byggstäd stockholm inser ofta inte att mycket av vår dricksvattenförsörjning lagras under marken. Dessa “Aquifers” grundvatten matar också våra floder och när du använder bekämpningsmedel i din trädgård, eller tvättar din bil utanför, härdar dessa kemikalier in i vårt grundvatten. En studie från 1996 i Iowa fann att över hälften av statens grundvattenbrunnar är förorenade!

Ett annat område med allvarlig vattenförorening är avloppsvatten, varje gång du rengör din dusch, bad eller golv med giftiga kemikalier och häll sköljvattnet ner i avloppet förorenar du jordens vattenförsörjning. Föroreningar är ett val, vi kan välja att leva med döda floder, avloppsvatten på våra stränder och fisk för giftiga att äta eller vi kan börja förändra våra hem och leva miljövänliga från insidan ut. Att använda giftiga rengöringsmedel är onödigt; det finns många naturliga alternativ som kommer att göra jobbet lika bra utan de drabbade konsekvenserna.

Använd naturliga rengöringslösningar för dina golv istället för regelbundna rengöringsmedel som kommer att förorena våra floder, vattendrag och hav.

Naturlig golvrenare recept

1 kopp vinäger1 / 4 kopp tvätt soda1 matsked vegetabilisk oljebaserad flytande tvål2 liter varmvattenKombinera alla ingredienser, rör om för att lösa upp tvättvatten och mopp som vanligt.

Kommentar verfassen