Hur man tänker på orsaken när man letar efter läckande källarlösningar

Många av våra äldre hem har källare och de kan vara bra tillägg och funktionella platser för dig att använda. Till exempel kan de vara en tillflyktsort för barnen eller kan vara en plats att lagra saker snarare än garaget. Många av dessa rum lider dock av problem med vatteninfiltration, vilket kan göra dem oanvändbara om du inte är försiktig. Därför måste vi leta efter läckande källarlösningar när vi har hittat orsaken till problemet.

Eftersom du inte kan fixa något om du inte vet vad som orsakar det, låt dig inte frestas att försöka tillämpa en av de första läckande källarlösningarna som du stöter på.

Vet du om vad vatten läcker in från utsidan, eller genereras det internt i form av kondens? Gör ett enkelt test genom att applicera en bit aluminiumfolie på väggen säkert och kontrollera sedan om en vecka eller så. Är fukt på insidan eller utsidan?

Många tycker att deras läckande källarlösningar är mycket enklare än de kan tänka sig. Till exempel, ta en titt ute först och se om marken runt ditt hem är sluttande inåt mot väggen? Om det är, måste du göra några justeringar av landskapsplanering så att regnvatten kanaliseras i stället för i.

Medan du är ute, titta på dina nedrör och rännor Fönsterputsning Stockholm ovanför. De kan behöva justeras och särskilda kanaler införs för att direkt regna vatten från ditt hem till lämpligare dräneringsområden.

Det är ofta lätt att låta tunga buskar bygga upp runt vårt hem så att det orsakar ett problem. Fuktuppbyggnad i jorden runt huset kan förhindra naturlig dränering och du behöver låta solljuset komma till produktiviteten. Detta kan vara en av dina externa läckande källarlösningar.

Kom ihåg att fukt i din källare kan orsakas av svettning eller kondens. Om du kan få en fri rörelse för luften kommer det snabbt att torka ut i rummet, så se alltid till att god ventilation är en prioritet. Kan du kanalisera luftkonditionering där inne; Detta kommer att bidra till att avfuktas luften?

Ett av dina kortaste alternativ när det gäller läckande källarlösningar är att placera en vattenabsorberande socka i det drabbade området. Det är fantastiskt hur effektivt dessa kan vara och hur mycket vatten de kan suga in när du letar efter långsiktiga korrigeringar till din irritation.

Kommentar verfassen