Köket Rengöringstillbehör som du behöver

När du påbörjar ett kökskryssning måste du vara beväpnad med alla nödvändiga rengöringsmedel för att göra ditt jobb inte bara enklare men mest effektivt. Köket kan vara överväldigande när sakerna går ur kontroll och det kan hjälpa till att avdela jobben och ta på en sektion åt gången. För detta ändamål kan det också hjälpa till att skriva själv en lista över uppgifter och gruppera dem enligt dessa kategorier så att du också har något att släcka som komplett i slutet av varje uppgift så att du får en känsla av tillfredsställelse när du går.

Låt oss börja med en daglig uppgift; smutsdisk. Om du har turen att ha en diskmaskin måste du ha kvalitetsdiskmedel för handduk för att säkerställa att det gör ett bra jobb att rengöra de bakade på messorna. Om du tvättar dina rätter, måste dina rengöringsmedel innehålla gummihandskar, diskmedel, en mjuk trasa och en scourer. En av de nyare innovationerna för köksrengöringsmedel är skuraren på ett handtag som är en gudsändning när du inte vill donera gummihandskar, Fönsterputsning Stockholm men vill ändå ta bort uppbyggda matvaror. Du kan också behöva en flaska rengöringsborste som en del av dina rengöringsmedel för att komma till några av de djupa sprickorna. Och självklart behöver du handdukar för att avsluta jobbet. en bra mikrofibertehandduk kan spara mycket tid och energi när det gäller torkning av rätter, särskilt glas.

Därefter kan du titta på de rengöringsmedel som behövs för dina olika ytor. bänkskivor, skåp, skåpdörrar, lådor och hyllor. Var noga med att investera i en bra spray och torka typprodukt med desinfektionsegenskaper som en del av dina rengöringsmedel för att du ska bli av med bakterier när du går. Du kommer att behöva en mängd rengöringskläder för detta jobb beroende på vilken yta du riktar in. Till exempel kan du behöva en mer slipande duk för dina kaktspiller men en mjuk trasa för rostfria ytor. Mikrofiberdukar är också en utmärkt investering som en del av er rengöringsmedel och är bra för rengöring av rostfritt stål och glasytor utan att lämna streck.

En annan viktig källa till bakterier och smuts är köksbunken. Dina rengöringsmedel ska alltid innehålla binfack och du ska rengöra både utsidan och insidan av facket med hjälp av ett desinfektionsmedel för att döda eventuella bakterier.

Din ugn kan vara svår att attackera; och inte något som nödvändigtvis behöver göras speciellt regelbundet. Det är viktigt att du hänvisar till din ugnstillverkares handbok eftersom vissa moderna ugnar kräver att de gamla kemiska bomberna inte är gamla eftersom deras ytor är mer av torka och rena variationer. Du kan också göra förebyggande ansträngningar genom att placera droppbrickor under var du bakar, Städning i Stockholm så att du bara behöver rengöra en komponent i stället för hela ugnen.

Slutligen är ditt kök golv. Efter ett bra sop med en kvast, se till att dina rengöringsmedel innehåller en bra smörjmedelskärande desinfektionsvätska och mopp krävs för rengöring.

Kommentar verfassen