Tre vardagliga gröna rengöringslösningar

Vi brukar gå igenom många rengöringsmedel och rengöringslösningar i vardagen, Flyttstädning Stockholm och här finns tre gröna renare alternativ som du förmodligen redan har i ditt hus som är mycket miljövänliga och billiga.

Baksoda – Blekvatten är en helt enkelt underbar substans och bra städare. Du kan köpa det i bulk billigt hos den lokala hårdvaruaffären.

Det är ett mjukt slipmedel som du kan blanda med lite vatten eller applicera på en våt trasa för att utföra ett flertal rengöringsuppgifter, inklusive rengöring av bänkskivor och apparater, ljushållning av vattenkranar och andra krom- och metallbeslag samt rengöring av kylskåp. Du kan också använda den tillsammans med varmt vatten och ättika för att hjälpa till att blockera avloppet och förhindra att de utvecklar otäcka luktar.

Vinäger-Vinegar har många många användningsområden, inklusive deodoriserande och rensning av fett. Jag använder den för att tvätta fönster (blandat med vatten) och rengöra toalettskålar bland dussintals andra saker. Använd billig vit vinäger. Spara säkert din dyra och goda balsamvinäger för mat!

Borax – Borax är inte en konstgjort eller renad kemikalie, Städfirma Stockholm.Städföretag Stockholm snarare ett naturligt förekommande mineral. Det är ett bra desinfektionsmedel som jag använder i köket, och blandar med min tvättkraft som en vitare. Jag får min massa i bulk på min hårdvaruaffär och du kan också hitta den i stormarknader och apotek.

Rengöringsmedel och rengöringslösningar kan vara hårda på miljön. Bakpulver, ättika och borax är tre billiga naturliga ersättningar som fungerar bra, är allmänt tillgängliga och är lätta att använda.

Kommentar verfassen