Undervisning En upp-och-framautomekanik om betongolja

office cleaning equipmentÄr det inte roligt hur en uppehållande bilmekaniker i familjen kan ta en viss stolthet från de betongolja fläckar som han eller hon orsakar? Unga bilentusiaster tror craigslist cleaning houses att bli smutsig på detta sätt är en del av attraktionen. När de tinker med bilen är det oundvikliga oljan droppar och droppar helt enkelt okej och skulle nästan hända. De kanske tror på det här sättet, men du vet hur svårt dessa betongolja fläckar kan vara att ta bort, när de är inställda!

Du måste skapa spelplanen när du har en framtidig bilmekaniker i din familj. Om du inte anger grundregler, kommer du inte att kunna skydda din investering. Åtminstone uppmuntra dem att bli aktiva, men fråga dem om de vill bidra till de dyra rengöringsräkningarna, eller om de kommer att lyssna på vad du måste säga?

Bara för att ditt garage också är ett användarrum med arbetsbänk betyder det inte att det måste behandlas dåligt. Betongolja fläckar blir mycket svåra att avlägsna eftersom oljans konsistens blandar sig med betongens porösa natur. Naturligtvis kan du välja att ha alla dina ytor förseglade, men få går till den längden.

Oavsett om du har en ung bilmekaniker i din familj eller inte, kommer det med tiden att du har problem i samband med åldrande fordon. Plötsligt har droppoljeproblemen orsakat konkreta oljevacker att visas utan varning. Det är olyckligt att du ofta inte ser under dina fordon ändå, eftersom de antingen täcker problemet eller du kör dem någon annanstans!

Om du hittar konkreta oljefläckar på ditt garagegolv, eller någon annan pekar ut dem behöver du inte panik. Du måste dock vidta åtgärder så fort du kan. Om du upptäcker att problemet är relativt nytt, kan du prova att använda en enkel hushållsprodukt som bakpulver, kattskräp eller till och med läsk.

Om du har sprinklat kattungskräp eller bakpulver på en betongoljefärg och låt den ställa över natten, försök sopa bort det hela och se vad som finns kvar. Tyvärr är det troligt att det kommer att finnas någon form av missfärgning, cleaning business for dummies även om de flesta av den allvarliga fläcken har tagits bort. Kom ihåg att din bästa åtgärd är att undvika fläckar i första hand.

Förbered dig på det värsta och du kommer inte behöva spendera mycket tid reparation. Genom att lägga oljemattor eller kuddar under dina bilar kan du vara före matchen. Axel-, överförings- och motorområdena är de mest utsatta för din uppmärksamhet och kom ihåg att dessa mattor är speciellt utformade för att innehålla allt som faller underifrån, för att hålla ditt garage i toppform.

Att vara upptagna familjer, vi har ofta fler bilar än vad som passar in i vårt garage. Följaktligen kan detta leda till konkreta oljefläckar som bildas på din uppfart. Lägg i så fall bara oljemålningar här och kom ihåg att de är ett mycket trevligare alternativ att titta på för dina gäster och grannar än de skarpa fläckarna.

Kommentar verfassen